SZAKMAI TESTÜLET

Nicole F. LOESER

Galériavezető,
Whiteconcepts Gallery, Berlin

Nicole F. Loeser Berlinben élő független kurátor és művészeti menedzser, ebben a minőségében Európa-szerte több mint tíz éve együttműködő partnere számos művészeti intézménynek. A WHITECONCEPTS Galériát 2009-ben alapította, annak azóta is vezetője, emellett 2017 óta a berlini Művészet és Innováció Intézet művészeti igazgatója. Szakmai kritikusként rendszeresen publikál.

Adina ZORZINI

Galériavezető,
Zorzini Gallery, Bucharest

Adina Zorzini bukaresti galériavezető, kurátor és művészeti író. A Zorzini Galéria megalapításával eredeti célja kortárs romániai művészek nemzetközi piacra juttatása volt.

EINSPACH Gábor

Galériavezető,
Einspach Fine Art & Photography, Budapest

A Műkereskedők Szövetségében betöltött vezető pozíciója mellett Einspach Gábor igazságügyi festményszakértő, művészeti tanácsadó és az Artmagazin alapító-kiadója.

Dejan SLUGA

Galériavezető,
Photon Gallery, Ljubljana / Bécs

Dejan Sluga 2003-ban hozta létre a Photon Galériát Ljubljanában elsősorban a közép- és legfőképpen a délkelet-európai képzőművészet bemutatására és fejlesztésére. Szakmai figyelmének középpontjában a kortárs fotóművészet áll. A Photon bécsi galériáját 2013-ban nyitotta meg. Dejan Sluga az Európai Fotó Hónap tagjaként Ljubljanában működő „Photonic Moments” létrehozója, programigazgatója és kurátora, valamint az Art Photo Budapest tanácsadója.